LOISTOKOIRAN YSTÄVÄNPÄIVÄKUVAUS 10.1-10.2.2020.

Super suosittu Loistokoiran pop up kuvaamo jatkaa nyt ystävänpäiväteemalla. Ikuistan koirasi tai muu lemmikkisi persoonallisiin ystävänpäiväkuviin. Kuvaukseen sisältyy digikuvien lisäksi 5 kpl kuvakorttia ystävänpäivätoivotuksella jotka voit antaa ystävillesi. Klikkaa kuvat auki ja valitse sopivin pohja. Klikkaamalla kuvia saat ne isommaksi ja selattua niitä.


Kuvaus Loistokoiran kotistudiossa, Pikkuhuopalahti Hki, 10.1-10.2. 2020, klo. 12.00-20.00 välisellä ajalla.

Koirakuvaus: 55€ (sis.alv 24%) loistokoiran kotistudiossa. Hinta on toinen jos kuvaus on jonkin muun yrityksen tilassa. Hinta sisältää kaksi digikuvaa ja 5 kpl valokuvakorttia joissa ystävänpäivätoivotus (millä kielellä tahansa tai ilman). Ilahduta ystäviäsi antamalla heille ystävänpäivätoivotus. Kuvan taakse voi kirjoittaa. Kuvat lähetetään sinulle postitse kuvauksen/teettämisen jälkeen tai voit hakea ne Loistokoiralta jos kuvaus on lähellä ystävänpäivää. Saat valita kaksi digikuvaa kuvagalleriasta. Kuvakorttien lisäkappaleet 2,50€ kpl, lisädigikuvat 15€ kpl. 

Kuvaus ja mahdolliset lisäkappaleet kuvakortesta maksetaan heti kuvauksen jälkeen korttipäätteellä. Mahdolliset lisädigikuvat ja kuvatuotteet voit maksaa heti tai saat ne laskulle myöhemmin.

Valitse omalle koirallesi/lemmikillesi sopivin rekvisiittapohjan. Ilmoita varatessasi rekvisiittapohjan nimi, haluttu taustakangasväri (vaala tai harmaa tausta jos valittavissa) sekä koirien lukumäärä.  

Kaikki pohjat käy tytöille ja pojille erilaisilla/-värisillä asusteilla. Loistokoiralla on erilaisia asusteita eri kokoisille koirille joista valitsemme kuvauksen alussa sopivimmat. Voit halutessasi tuoda omia asusteita ja rekvisiitta.  

Samassa kuvassa voi olla veloituksetta enemmän kuin yksi koira/lemmikki.   

Ystäväkuva (lemmikki ja omistaja): 1-2 ihmistä samassa kuvassa koiran kanssa valoituksetta. 25€ koirakuvauksen päälle jos henkilöitä on enemmän kuin kaksi. Ilmoita henkilömäärä varatessa.

Kuvatuotteet / Ystävänpäivälahjat: Ihanat ystävämuistot itselle tai lahjaksi. Mallikappaleet näet kuvaukissa. Voit maksaa ja tehdä tilauksen tuolloin tai kuvien valmistuttua. Kaikki hinnat sis. 24% alv.

-Sisustustaulu 21x30 kehyskoko 55€ ja 30x40 kehyskoko 65€, saatavana valkoinen ja musta kehys ja paspartuut

-Tyylikkäät huippulaatuiset premium lasinaluset  9x9cm. 12,50€ kpl. 

-Ystäväkoru. Kuvakoru ilman tupsua tai pelkkä tupsu 25€ (kuvakorun voi laittaa ketjuun jolloin voi pitää kaulakoruna, tupsu ei sovellu kaulakoruksi. Kuvakoru tupsun kanssa 35€ (asiaks toimittaa karvan Loistokoiralle. Kysy karvan pituus, isommassa korukannassa oltava pidempi karva. Koruun lisäksi miniriipukset 2,50€ kpl, ei sisälly hintoihin. Satiininauha valkoinen tai vaaleanpunainen, pituus 13cm (kaksinkerroin).

-Kuvakortit 10x12xm. Tekstillä tai ilman. Kortin taakse voi kirjoittaa kuulakärkikynällä tai permanent-tussilla. 2,50€ lisäkappaleet.

-Pidike kuvakortille. Pidä kuva muistona kuvapidikkeessä tai tee kattaus ja laita jokaisen ystäväsi eteen ystävänpäivätoivotus. Korkeus 10cm, 1,50€ kpl. 

Kuvatuotteet voit hakea niiden valmistuttua Loistokoiralta tai Hki keskustan lähialueilta veloituksetta. Postittaessa hintaan lisätään postikulut. Kuvatuotteet voit tilata ja maksaa heti kuvauksen jälkeen tai saat ne laskulle.

Lisäohjeet kuvaukseen: Käytän apuna koirille viljattomia nameja/ruokaa. Jos kuvattavana on muu kuin koira tuo mukanasi kuvauseen omat namit ja pari lelua. Tuo kuvauspaikalle omia nameja (paljon) jos koirallasi/lemmikilläsi on erikoisnameja/-ruokavalio. Jos mahdollista älä mielellään syötä koiraasi pariin tuntiin ennen kuvausta, palkkanamit ovat tuolloin tehokkaampia. Älä tuo lemmikkiä kuvauksiin jos sillä on Epilepsia/valoherkkyys yms. joka estää studiokuvaamisen (käytössä tehokkaat salamavalot). Jos lemmikilläsi on muu sairaus, varaudu siihen, koira/lemmikki on vastuullasi. 

Ilmoittautumiset ja kysymykset loistokoira@gmail.com tai puh. 050-3213450. Jos myöhästyt kuvauksista soita Loistokoiralle. 

Tutustu yritykseen kotisivuilla, alla linkin ja lue sieltä kaikki kuvaustiedot ja ehdot ennen kuvaukseen tuloa, kiitos. 

Seuraa yritystä Instagramissa, Facebookissa ja Pinterestissä.